Het uitzoeken van een keukenkraan

Het uitzoeken van een keukenkraan

Er komt veel kijken bij het uitzoeken van je complete keuken. Naast de grote elementen zoals het werkblad en de fronten, zijn er ook kleinere dingen die je uitzoekt. Een van die elementen is de keukenkraan. Het lijkt misschien een klein iets, maar de kraan gebruik je over het algemeen heel vaak. Daarom is het belangrijk dat je een keukenkraan uitzoekt die precies bij je past.

Je wensen

Als eerst is het belangrijk dat je je wensenlijstje samenstelt. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en vormen, maar keukenkranen kunnen ook verschillende functies hebben. Je hebt natuurlijk de kokendwaterkraan, waarbij je direct kokend water uit de kraan krijgt. Maar ook daar zijn verschillende variaties van. Er zijn namelijk ook kokendwaterkranen met een functie waarbij je ook bruisend en gekoeld water uit de kraan kunt tappen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden op het gebied van keukenkranen.

Verschillende vormen

Je zou misschien denken dat een kraan een kraan is, maar er is nog best wat variatie. Er zijn kranen met een meer ronde vorm of die juist hoekig zijn. Zo kun je de vorm van de kraan aanpassen op jouw keukenstijl. Daarnaast zijn er ook nog kranen met een flexibele uitloop, waardoor je een soort handdouche hebt. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig de spoelbak schoonspoelen.

Het kiezen van de kleur

De kleur van de kraan is voor het oog misschien wel een van de belangrijkste details. De meeste kranen zijn in rvs, zwart, goudkleurige, koperkleurig en gun metal verkrijgbaar. Je kunt dus uit verschillende kleuren kiezen, waardoor je de uitstraling van de keuken kunt versterken. Zo kun je juist voor een contrast kiezen, maar ook eenheid creƫren met je keukenkraan. Zou je graag meer informatie willen ontvangen over het uitzoeken van jouw keukenkraan? Maak dan een afspraak via kitchen4all.nl.

Complete ontzorging

Ben je op zoek naar een nieuwe complete keuken? Bij Kitchen4All staan we voor je klaar. Wij zijn er om je het gehele proces te ontzorgen. Zo voorzien we je van deskundig advies bij het samenstellen van je keuken en maken we een 3D-ontwerp voor je, zodat je precies weet hoe deze eruit moet komen te zien. Maar ook na de aankoop van je keuken stopt deze ontzorging niet. We komen de keuken gratis bij je thuisbezorgen. Indien gewenst verzorgen we ook de volledige montage voor je. Heb je vragen tijdens of na het proces? Ook dan kun je bij ons terecht!