De mooiste eiken houten vloeren

De mooiste eiken houten vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer voor een nieuwbouwwoning of een woning die u gaat verbouwen is in veel gevallen van groot belang. De keuze wordt wel overwogen omdat een nieuwe vloer een meubelstuk is waar u nog jaren mee vooruit moet. De vloer wordt eens te meer op het centrale punt van een woning genoemd. Het is daarom ook van belang dat een nieuwe vloer goed past bij de rest van uw interieur en de meubelstukken die al in uw woning staan. We vertellen graag wat meer over de voordelen van vloeren van hout, ook het onderhoud hiervan komt aan bod. Daarnaast nodigen we u graag uit om een bezoekje te brengen aan woonboerderij Maja in Drachten, u vindt hier de mooiste houten vloeren en nog veel meer op het gebied van woninginrichting,

De voordelen van eiken houten vloeren

Op het gebied van houten vloeren kiest men meestal voor eikenhout. Dit heeft een aantal voordelen. Eikenhout is bovendien relatief voordelig omdat dit een van de meest voorkomende bomen is in Europa. Zodra het hout voldoende gedroogd is krijgt het een prachtige bruine of zelfs gouden kleur. Helemaal wanneer het eikenhout wordt bewerkt zijn hier voldoende mogelijkheden voor beschikbaar.

Voordelen eikenhout

Het onderhoud van een vloer van hout

Als u dan eenmaal de trotse eigenaar bent van een echte eiken houten vloer dan is het wel van belang dat u de vloer ook goed onderhoud. Op die manier kunt u er zo lang mogelijk van genieten. Daarnaast hangt het ook van het type vloer af dat u heeft. Over het algemeen is het in ieder geval aanbevolen om regelmatig het stof te verwijderen, dit kan eenvoudig met een stofzuiger. Wees daarnaast voorzichtig met het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen omdat deze kunnen bijten in de toplaag van de vloer.

Bezoek onze woonboerderij voor meer mooie meubels

Wilt u de vloer eerst eens met eigen ogen kan men bekijken of bent u benieuwd wat wij u nog meer kunnen bieden op het gebied van woninginrichting? Breng vrijblijvend een bezoekje aan onze woonboerderij in Drachten en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *