Gemakkelijk vliegen buiten de deur houden

Gemakkelijk vliegen buiten de deur houden

Zodra het mooie weer begint komt er ook weer actie bij de vliegen en insecten. Dat is uiteraard heel goed voor de natuur. Alleen wil je voorkomen dat deze vliegen en insecten binnenshuis terecht komen. Vliegen en insecten nemen namelijk veel viezigheid met zich mee en laten dit in huis achter. Dit wil je natuurlijk voorkomen want ze hebben ook ziekmakers bij zich. Een hele makkelijke oplossing hiervoor is het gebruik van een vliegengordijn. Deze zorgt ervoor dat de vliegen en insecten buiten de deur blijven. Zo kun je genieten van het mooie weer zonder al deze beestjes in huis. Bij de webshop vliegengordijnkopen.nl vind je een hele hoop artikelen welke vliegen buiten houden. Zij maken zelfs vliegengordijnen op maat.

Een afwijkende maat, wat nu?

Ben jij iemand die een afwijkende kozijn maat heeft? Dan is het interessant om eens te kijken naar een vliegengordijn op maat. Deze kun je op de maat laten maken die jouw kozijn is. Zo hoef je niet zelf te gaan knippen en knutselen om het vliegengordijn passend te maken. Dit is natuurlijk heel erg fijn als je niet veel tijd hebt of gewoon niet zo handig bent! Het fijne aan een vliegengordijn op maat is ook dat het netjes is afgewerkt. Hierdoor heb je geen onafgemaakte stukken die afgeknipt of gezaagd zijn. Dit laat het gelijk een stuk netter ogen dan dat je het zelf zou doen. Ook zal hierdoor het gordijn niet gaan rafelen of beschadigen op knipranden die je gemaakt hebt.

Is een vliegengordijn gemakkelijk te monteren?

Het monteren van een vliegengordijn is over het algemeen heel erg makkelijk. De meest voorkomende methode is door middel van schroeven. Vaak hang je hier het gordijn aan vast maar soms zit alleen de ophangrail vastgeschroefd. Aan deze rail kun je dan vervolgens de strengen ophangen. Dit maakt het voor de winter ook heel makkelijk om het vliegengordijn weer te verwijderen.