Kunststof vloeren met een betonlook uitstraling

Kunststof vloeren met een betonlook uitstraling

Denkt u eraan om een nieuwe vloer in je woning aan te brengen met de uitstraling van een betonvloer? Het is namelijk mogelijk om een kunststoffenvloer aan te brengen die de uitstraling heeft van een echte betonvloer. Het voordeel van een kunststofvloer is echter dat u weinig onderhoud hoeft uit te voeren en dat de vloeren nog steeds erg stevig zijn, zodat ze zwaar belast kunnen worden. Veel mensen vinden de beton uit echter mooi en daarom is het ook mogelijk geworden om een kunststofvloer met de uitstraling van een betonvloer aan te laten brengen.

Waarvoor zijn deze betonlook gietvloeren geschikt?

Eigenlijk is de gietvloer geschikt voor vrijwel alle toepassingen. In de woonkamer, als bedrijfsvloer of in de badkamer bijvoorbeeld. Het voordeel is dat deze vloeren geen naden en randen bevatten. Hierdoor kan er ook geen water door de vloer heen komen. Het onderhoud is daarom erg eenvoudig, af en toe schoonmaken en u heeft een zeer hygiënische vloer.

Met een gietvloer haal je het voordeel in huis

Er zijn echter nog meer voordelen waar je op kunt rekenen als je een gietvloer in huis haalt. Zo gaan de vloeren erg lang mee, als u het geheel goed onderhoud kan een gietvloer wel uw hele leven lang meegaan. Als er toch een beschadiging optreedt dan is het eenvoudig om hier een reparatie aan uit te voeren. Als u de levensduur bekijkt dan zult u ook ervaren dat de gemiddelde prijs eigenlijk best wel laag is. Als u de prijs namelijk spreidt over de jaren dat u gebruik kunt maken van de gietvloer dan valt het best wel mee.

tafel met stoelen

Onbeperkte mogelijkheden qua afwerking

Ook qua mogelijkheden om uw nieuwe vloer af te werken behoudt u volop voordeel. Een gietvloer is namelijk in vrijwel alle kleuren van de regenboog af te werken. Doordat er een speciale coating wordt gebruikt bovenop de betonvloer, kan de kleur ook achteraf aangepast worden. Last but not least is het dus ook mogelijk om de vloer te voorzien van een beton uitstraling.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *