Tegen een scherpe prijs een graafmachine huren

Tegen een scherpe prijs een graafmachine huren

Gaat u binnenkort de tuin verbouwen of de je een nieuwe schuur bouwen bijvoorbeeld? Dan kan het handig zijn om de grond uit te graven. In de meeste gevallen heeft u hier wel een professionele graafmachine voor nodig. Als u de machine niet zo vaak nodig heeft dan is het verstandig om er eentje te huren. Kopen is erg duur en eentje lenen bij de buurman eentje lenen is vaak ook geen optie. U komt daarom al gauw uit bij een van de bekendere bedrijven op het gebied van machineverhuur, Boels. We vertellen u graag wat meer, waarom het handig is om een graafmachine te huren en hoe dit precies in zijn werk gaat.

Super handig om uw eigen graafmachine huren

Voor diverse klussen kan het superhandig zijn om uw eigen graafmachine te huren. U kunt de machine ophalen en terugbrengen als u klaar bent. Houd er echter wel rekening mee dat u neen certificaat nodig heeft om een graafmachine te mogen besturen. De opleiding hiervoor duurt vaak een dag of twee dagen dan kunt u eenvoudig uw certificaat halen zodat u zelf de graafmachine kunt besturen. Dan kunt u met een veilig gevoel gebruik maken van de machine en weet u direct hoe alles werkt.

Wat betaalt u voor de huur van graafmachines?

De prijzen voor het huren van graafmachines kunnen flink uiteenlopen. Bij de ene aanbieder betaalt u een paar honderd euro per week en bij de ander loopt dit al op tot een bedrag in de drie nullen. Het is daarom van belang om de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Boels.be is een van de grootste aanbieders op het gebied van machines verhuren. Ook aannemers en bouwbedrijven maken daarom maar al te graag gebruik van de verhuurmogelijkheden bij Boels.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij): https://www.boels.be/uploads/thumbs/products/graafmachine_11_ton_binnendraaier_big_1_4.jpg

Flexibele huurafspraken bij Boels

Het is niet alleen populair om deze machines te huren omdat de prijs laag is. Het is ook handig dat u flexibele huurafspraken kunt maken. u kunt de machine voor een dagje huren maar ook voor een week bijvoorbeeld. Heeft u de machine voor een langere tijd nodig? Geen probleem, neem contact op met een van onze specialisten of lees op de website hoe u de machine kunt huren.

 

One thought on “Tegen een scherpe prijs een graafmachine huren

  1. Mijn broer heeft onlangs de binnenplaats van zijn boerderij zelf aangelegd. Hij had er zo’n graafmachine voor gehuurd. Dat ging uitstekend. Je kunt een hoop werk verzetten. Voordeel was wel dat mijn andere broer wist hoe hij met een graafmachine moest omgaan. Nu ligt er een prachtig betegelde binnenplaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *