Waarom kiezen voor nieuwbouw in Antwerpen?

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Antwerpen?

Bent u op zoek naar een woning of appartement in Antwerpen? Dan heb je de keuze uit bestaande woningen en nieuwbouw. De keuze voor nieuwbouw biedt in veel gevallen tal van voordelen ten opzichte van kopen. Een van de grote voordelen is dat je weinig onderhoudskosten hebt en de komende 15 á 20 jaar geen zorgen hoeft te maken over enorme kostenposten. Een ander groot voordeel van nieuwbouw is dat er tegenwoordig enorm energiezuinig gebouwd wordt, waardoor je enorm zal besparen op de energiekosten. Hieronder hebben we meer redenen om te kiezen voor nieuwbouw in Antwerpen op een rijtje gezet.

Reden 1. Betere investering

Het investeren in nieuwbouw is een verstandige keuze en dus zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een woning. Nieuwbouw is een goede investering omdat de herverkoopwaarde een stuk hoger ligt dan bij een gerenoveerde woning. Dat terwijl je minder onderhoudskosten hebt en de eerste 15 á 20 jaar geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten voor reparatie of onderhoud.

Reden 2. Energiezuinig

Een ander voordeel is dat woningen die de laatste jaren worden gebouwd een stuk energiezuiniger zijn. Met de jaren zal de keuze voor een nieuwbouwwoning dan ook een flinke besparing opleveren.

Reden 3. Eigen inbreng

Bij een nieuwbouwwoning heb je veel meer eigen inbreng, omdat het huis (gedeeltelijk) nog gebouwd moet worden. Vaak mag je zelf de keuze maken tussen een aantal opties qua indeling bijvoorbeeld. Nadat de woning is opgeleverd kan je de ruimtes precies indelen zoals jij dat wilt.

Reden 4. Ruime keuze uit nieuwbouwprojecten

Overtuigd van de voordelen om voor nieuwbouw te kiezen? Dan komt het volgende voordeel: als het gaat om nieuwbouw in Antwerpen is er veel keuze. Op de website van Heylen Vastgoed kan je alle nieuwbouwprojecten in Antwerpen bekijken.