Bepaal snel hoogtes en breedtes dankzij de laser afstandsmeter!

Bepaal snel hoogtes en breedtes dankzij de laser afstandsmeter!

Waar is de tijd dat je moest liggen sukkelen met een meter om de afstand van een kamer te berekenen. Vaak moest dit in stappen gebeuren omdat de meter niet lang genoeg was om een lengte in een keer te kunnen meten. Dat is gelukkig compleet verleden tijd dankzij de laser afstandsmeter. Dankzij dat toestel meet jij heel snel en eenvoudig de hoogtes en breedtes in jouw kamer. 

Waarvoor dient een laser meter? 

Een laser meter is een toestel waarmee je heel eenvoudig en super snel heel nauwkeurig ruimtes kan opmeten. Je kan de oppervlakte berekenen van een woonkamer, maar evengoed van een tuin en dat allemaal met een druk op de knop. Ook kan je er heel gemakkelijk hoogtes en breedtes mee berekenen. Uiteraard heb je verschillen in lasermeters, dit zal natuurlijk ook een groot verschil geven in prijs. Koop liever een degelijke die misschien wat duurder is, maar zo weet je zeker dat je absoluut een goede laser meter aankoopt! 

Afstandsmeter: hoe werkt het? 

Dat het heel eenvoudig en snel kan, dat weet je ondertussen al, maar hoe werkt een laser meter of afstandsmeter dan precies? Heel eenvoudig, wanneer je bijvoorbeeld de oppervlakte van je woonkamer wil berekenen ga je als volgt te werk: je gaat eerst in de breedte werken en daarna in de lengte. Je gaat de meter tegen de ene muur houden en je richt hem naar het einde van overstaande muur. Je zal een lichtje zien verschijnen op de overstaande muur en wanneer je op de knop duwt, krijg je direct op je scherm te zien hoe lang de afstand is tussen beide muren. Dit doe je ook zo voor de lengte van de woonkamer om de totale oppervlakte te kennen. 

Waar een afstandsmeter kopen?

Waar kan je je een degelijke laser meter of afstandsmeter aankopen, horen we je al denken. Om je het denkwerk en opzoekwerk voor te zijn geven wij je het antwoord al meteen: op astek.nl! Ervaren specialist en wanneer je er voor 23.30 u besteld, heb je je bestelling zelfs de volgende dag al in huis. Bovendien betaal je geen verzendkosten naar Nederland én naar België wanneer je vanaf 50 euro besteld. Al meer dan 10 jaar ervaring en advies om klanten zo goed mogelijk bij te staan!