Asbest verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf

Asbest verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf

Asbest is een mineraal dat onverwoestbaar en onbrandbaar is. Helaas is dit een materiaal dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid en wordt dit nog in veel meer huizen dan je zou denken terug gevonden. Dat kan dus ook perfect gebeuren wanneer jij een oud huis hebt gekocht en dit wil gaan renoveren. Wat moet je doen wanneer je onverwacht met asbest te maken krijgt. Meteen Revoort bellen is de boodschap! 

Asbest verwijderen 

Asbest moet je best zo snel mogelijk verwijderen en hier begin je beter niet zelf aan. Zoiets laat je beter doen door ervaren professionals met kennis van hun vak. Revoort is daar een goed voorbeeld van. Zij pakken de ruimte aan waarin asbest verborgen zit en doen dit op een professionele manier. Asbest verwijderen en de ruimte weer schoner en beter achterlaten is wat zij komen doen wanneer je hen contacteert. 

Hoe gaan ze te werk? 

Wanneer je een vermoeden hebt van asbest, is het belangrijk om zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen met Revoort. De situatie wordt via telefoon al een keer besproken en er wordt door hen langs gekomen om te kijken hoe de situatie in het echt juist zit. De situatie wordt in kaart gebracht en er wordt een raming gemaakt van de kosten. Dit geldt als een vrijblijvende offerte. U kan na het zien van de offerte beslissen of je hen wil aanstellen voor het verwijderen van de asbest. Vanaf dan worden de nodige vergunningen aangevraagd en verwijderen zij professioneel dat schadelijke materiaal! 

Anoniem laten verwijderen 

Als je te maken krijgt met asbest in je woning, ook al is ze van iemand anders gekocht, loop je daar natuurlijk liever niet mee te koop. Aangezien ze dat bij Revoort perfect kunnen begrijpen, is het zelfs mogelijk om door hen asbest anoniem te laten verwijderen. Je hoeft geen gegevens zoals naam door te geven, zodat er niet geweten is wie je eigenlijk bent. Op die manier kan het niet uitkomen dat er asbest in je woning zat! Omwille van het schaamtegevoel moet je het dus zeker niet laten om Revoort te bellen.