Dassy is er voor iedereen

Dassy is er voor iedereen

Het welbekende Europese merk Dassy produceert al bijna een halve eeuw werkkleding. Professionals die elke dag opnieuw topprestaties moeten leveren, moeten werkkleding dragen die hen daarin niet belemmert. Dassy heeft drie kernwaarden die daaraan bijdragen en die voorop staan bij de productie van elk stuk werkkleding. Bij Dassy gaan ze voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Met een Dassy werkjas weet je zeker dat je je werk goed uit kunt voeren, op een veilige manier, met een comfortabel kledingstuk dat er ook nog eens leuk uit ziet. Bovendien gaat Dassy met z’n tijd mee met innovatieve materialen en houdt ze altijd de eisen in het oog die de uiteindelijke gebruiker stelt aan zijn of haar werkkleding.

 

dassy werkbroek

 

Dassy werkkleding

De werkkleding van Dassy is voor iedereen geschikt, man of vrouw en voor elk postuur. De werkjassen zitten allemaal comfortabel en hebben een hoge functionaliteit. Je vindt allerlei handige zakken, groot en klein, om al je spullen met je mee te dragen. Bovendien kun je kiezen voor extra veiligheid met een jas die voorzien is van striping. Veel van de werkjassen van Dassy hebben bovendien een capuchon, zodat buiten werken in wat mindere weersomstandigheden ook geen probleem is. Een Dassy werkjas helpt je bij je werk en belemmert je niet. Tegelijkertijd zien de jassen er ook gewoon leuk uit en heb je zelfs vaak nog keus uit verschillende kleuren.

 

Een Dassy werkjas van softshell

Het materiaal softshell is de laatste jaren enorm in opkomst als materiaal voor werkjassen. Het wordt geweven uit polyester en is ideaal voor wanneer je veel buiten bent. Kies je bijvoorbeeld de Dassy Tavira, een softshell werkjas van Dassy, dan ben je beschermd tegen een buitje regen en wind en blijf je lekker warm. Zweet wordt goed afgevoerd, waardoor je lichaam droog en warm blijft. Iets wat wel zo prettig is als je buiten werkt. Tegelijkertijd kun je optimaal bewegen en zie je er ook modieus uit. De Dassy Tavira is dus een uitstekende keus voor de professional die buiten actief is.

 

werkjassen

 

Mooie bedrijfsfilm van het merk bedrijfskleding Dassy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *