Met een gerust hart aan het werk in een veiligheidsjas

Met een gerust hart aan het werk in een veiligheidsjas

Veilig en goed beschermd werken is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Een veiligheidsjas is zo’n typisch geval van werkkleding waar u tegenwoordig simpelweg niet meer zonder kunt. Door uw medewerkers een goede veiligheidsjas te laten dragen laat u zien dat u de veiligheid van uw medewerkers serieus neemt. Bij Bevazet bent u wat dit betreft altijd aan het juiste adres, want wij zijn niet voor niets de specialist in professionele bedrijfskleding. Bedrijfskleding die er niet alleen goed en verzorgd uitziet, maar waarbij bescherming en veiligheid ook altijd tot in detail verzorgd zijn.

veiligheidsjas - reflecterende jas

Goed zichtbaar met de reflecterende jas

Buiten werken vereist een goede zichtbaarheid. Een goede veiligheidsjas is dan ook vaak een reflecterende jas. Het is bewezen dat oranje en geel de kleuren zijn die het best zichtbaar zijn in het donker, zeker in een fluorescerende variant. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste veiligheidsjassen van deze kleur zijn. Een andere manier om de zichtbaarheid te vergroten is het gebruiken van reflecterende striping die u dan ook op vrijwel elke reflecterende jas tegenkomt. De striping licht op wanneer deze door bijvoorbeeld autolichten wordt beschenen.

Bescherming tegen weer en wind

Veiligheid is één, een goede bescherming tegen ons weerbarstige Nederlandse klimaat is een goede twee als het om werkkleding als werkjassen gaat. Zo schijnt de zon en zo is het koud en regent het pijpenstelen. En dan hebben we het nog niet gehad over winterse omstandigheden als hagel, sneeuw en vrieskou. Een goede veiligheidsjas biedt u bescherming tegen deze weersomstandigheden. Zo hebben veel van deze jassen een capuchon of kan er een kraag worden opgezet bij kou of harde wind. Een veiligheidsjas reguleert zowel temperatuur als vocht en zorgt dus voor een goede ventilatie. Op deze manier bent u onder alle omstandigheden goed beschermd aan het werk. Vanzelfsprekend voldoen alle werkjassen die Bevazet in het assortiment heeft aan deze vereisten.

Comfortabel en representatief

Naast zichtbaarheid is het van belang dat een veiligheidsjas comfortabel zit en draagt. U moet zich er goed in kunnen bewegen, zodat u ook in staat bent om uw werk goed uit te kunnen voeren. Ook moeten dit soort jassen praktisch en functioneel zijn. Opbergmogelijkheden als zakken (met of zonder rits) of een vak voor een identiteitskaart mogen dan ook niet ontbreken. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Natuurlijk wilt u dan dat uw medewerkers er goed verzorgd en representatief bijlopen. Een comfortabele veiligheidsjas, al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo of slogan, draagt hier aan bij. Bij Bevazet begrijpen wij dit heel goed en daarom vindt u bij ons alleen werkjassen van de beste kwaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *