Duurzame kozijnen van Deceuninck

Duurzame kozijnen van Deceuninck

De aankoop van kunststof kozijnen is geen makkelijke klus. Ontdek hier wat er allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten bij het aanschaffen van kunststof kozijnen.

Vast of los kunststof kozijn?

Er bestaan twee verschillende soorten kozijnen. Zo zijn er kozijnen die geopend kunnen worden en er zijn vaste kunststof kozijnen.

Als je kiest voor vaste kunststof kozijnen kan je de ramen niet openen. Dit kan erg interessant zijn voor ruimtes die inbraakgevoelig zijn of waar de ramen alleen nodig zijn voor natuurlijk lichtinval. Als je de kozijnen plaatst in een ruimte die goed geïsoleerd moet worden, is het noodzakelijk om te kiezen voor kunststof kozijnen die geopend kunnen worden. Het is ook handig om van tevoren te bedenken of de raam naar binnen of buiten draait of van links naar rechts.

Stijlvol én duurzaam

Door de jaren heen is de populariteit van kunststof kozijnen enorm gegroeid. Vroeger waren mensen niet enthousiast over kunststof kozijnen. Tegenwoordig is er zo veel aanbod aan verschillende kleuren en stijlen dat kunststof kozijnen ook passen bij jaren ’30 woningen bijvoorbeeld. Het plaatsen van kunststof kozijnen is juist interessant omdat ze zorgen voor een betere isolatie. Door te kiezen voor een klassiek kunststof kozijn kies je voor een kozijn die past bij een oudere woning én die ook veel energie bespaard.

Hoge isolatiewaarde

Kunststof kozijnen hebben tegenwoordig de hoogste isolatiewaarde vergeleken met andere materialen zoals hout of aluminium. Daarnaast gaat kunststof ook erg lang mee. Gemiddeld gaat een kunststof kozijn 50 tot 70 jaar mee, en dat zelfs zonder veel onderhoud.

Kunststof kozijnen kopen

Een investering in kunststof kozijnen is dus zeer interessant. Deceuninck heeft een ruim aanbod aan kunststof kozijnen. Van robuuste tot verfijnde en stijlvolle kozijnen. Ga naar de website deceuninck.nl en check met de energieconfigurator hoeveel energie je per jaar kan besparen. Vraag daarnaast een gratis offerte aan.