Een groene aggregaat huren? Dat doet u het beste bij RECO

Een groene aggregaat huren? Dat doet u het beste bij RECO

Voor bouwbedrijven met een groene ambitie is het soms lastig om aan groene stroom te komen. Want wanneer er niet genoeg netstroom aanwezig is, ben je al snel genoodzaakt om een aggregaat in te zetten. Gelukkig verschijnen er steeds meer groene aggregaten op de markt die genoeg groene stroom opleveren voor de bouw. RECO is één van de bekendste verhuurders van groene aggregaten. Dankzij de modulaire samenstelling levert RECO bij elk project voordelig een groene aggregaat op maat.   

 

Wat is een groene aggregaat eigenlijk?  

Een groene aggregaat is een hybride aggregaat dat gebruikmaakt van minimaal één hernieuwbare energiebron om elektriciteit te leveren. Bijvoorbeeld met zonnepanelen en windturbines. Groene aggregaten bieden daardoor verschillende voordelen ten opzichte van aggregaten die volledig afhankelijk zijn van conventionele brandstoffen.

 

Waarom zou je een groene aggregaat huren?  

Ten eerste is een groene aggregaat milieuvriendelijker dan een traditioneel aggregaat. Omdat groene aggregaten gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen, produceert de generator veel minder schadelijke uitstoot. Dit kan bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk. 

 

Ten tweede kan het huren van een groen aggregaat ook financiële voordelen bieden, zoals lagere energiekosten door het gebruik van duurzame energiebronnen. Doordat groene aggregaten standaard uitgerust zijn met een accupakket wordt groene stroom ook opgeslagen. Daardoor wordt de generator tot 99% minder vaak gebruikt dan bij traditionele aggregaten. 

 

Ten slotte kan het gebruik van een groen aggregaat ook bijdragen aan een betere energie-efficiëntie en de stabiliteit van de energievoorziening. Het accupakket zorgt er namelijk voor dat er altijd een voorraad stroom aanwezig is voor wanneer er een piek plaatsvindt. Dit kan helpen om stroomonderbrekingen en problemen die hier uit voortkomen te voorkomen. 

 

Groene aggregaat huren: RECO is uw partner in materieel 

RECO is een toonaangevende verhuurder van aggregaten en heeft een uitgebreid aanbod van groene aggregaten met zonnepanelen. Wanneer u bij RECO een groene aggregaat huurt, brengt de specialist uw stroombehoefte in kaart en wordt er voor u een groene aggregaat op maat samengesteld. Dit is mogelijk omdat RECO met modulaire groene aggregaten werkt. 

 

Afhankelijk van hoeveel stroom u verbruikt, hoeveel u gelijktijdig nodig heeft en hoe lang de groene aggregaat in gebruik blijft, rust RECO de groene aggregaat uit met een grotere accu of extra zonnepanelen. Door dit door te berekenen geeft de specialist u inzicht in de meest voordelige opstelling voor uw project. Dit kan namelijk een brandstofbesparing van wel 99% opleveren! De bijgeleverde generator hoeft dan alleen nog paraat te staan als noodaggregaat. 

 

Wilt u weten of een groene aggregaat huren bij RECO voordelig is voor uw project? Dan kunt u het beste even bellen met één van de specialisten. RECO is dagelijks bereikbaar van 07:00 tot 17:00. Liever direct een offerte? Vraag direct een prijs aan voor groene aggregaat.