Hoe je een ervaren kantoorinrichter kunt vinden

Hoe je een ervaren kantoorinrichter kunt vinden

Beschikt jouw bedrijf zelf niet over de ervaring of tijd om het kantoor in te richten? Dan is de kans groot dat je overweegt om een kantoorinrichter in te schakelen. Het inrichten van een kantoor is namelijk een vak apart. Wij hebben drie manieren gevonden om te controleren of een kantoorinrichter bij jou past. 

Omdat we het belangrijk vinden dat jij over de middelen beschikt om de juiste kantoorinrichter te vinden, delen we deze manieren graag met je. Hierdoor weet jij zeker dat je de kantoorinrichter kunt inschakelen die jou helpt bij het inrichten van jouw kantoor. 

Doet de projectinrichter onderzoek naar de huidige dynamiek?

Zonder goed onderzoek te doen naar het personeel, kan een projectinrichter nooit de eigenschappen van het personeel meenemen in de nieuwe inrichting. Of we het nu hebben over de indeling of het design: een goede projectinrichter weet op basis van het personeel en de visie van het bedrijf wat voor kantoorinrichting hierbij past. 

De dynamiek die dagelijks binnen het personeel actief is, moet hierbij als leidraad worden genomen. Hoe we met elkaar samenwerken en communiceren. Een kantoorinrichter die hier geen onderzoek naar doet, staat al 1-0 achter. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Daarbij hoort meteen dieper te worden ingegaan op de achterzijde van het project. Want hoeveel meubels en andere elementen zijn er nodig om deze doelen te bereiken? Hoe vertaal je de visie van een organisatie naar een kantoorinrichting

Daar hebben kantoorinrichters zo hun eigen mening over en dat is goed. Maar wanneer vrij vlot wordt overgegaan op de inrichting zonder diverse indelingen uit te  oefenen, komt een dergelijke kantoorinrichter eerst met verschillende plannen. 

Een ontwerp dat past bij de toekomstvisie van het bedrijf

Een kantoorinrichter die op voorhand al niet de ideeën van het bedrijf meeneemt laat zien onervaren te zijn. Bij een nieuw ontwerp is het van groot belang om de missie en visie van een bedrijf mee te nemen. Ieder bedrijf wilt een reflectie van deze twee concepten zijn. En daar kan de kantoorinrichting aai bijdragen. Van gebruikte kleuren tot de vormen die hierbij terugkomen.