Lees hier alles over spiegels op maat

Lees hier alles over spiegels op maat

 

Een spiegel hoeft niet alleen specifiek voor de momenten te zijn wanneer je jezelf in de spiegel wilt bekijken, maar het kan ook mooi als decoratie zijn. Een kale wand kan opeens voller lijken of een spiegel kan een ruimte groter laten lijken. Met spiegels op maat zorg je ervoor dat je de juiste afmeting hebt en het dus ook precies past in de gewenste ruimte van je woning. Lees hieronder meer over de trends van spiegels op maat!

 

Spiegeltrends van het moment

 

Ronde spiegels

 

De ronde spiegels op maat met een bohemian uiterlijk waren een van de grootste trends van 2017 en 2018. Niet alleen omdat ze prachtig zijn als decoratie, maar ook omdat ze een mooie toevoeging zijn in het interieur van de ruimte waar het geplaatst is. In kleine kamers van een woning kunnen ronde spiegels meer diepte en ruimte creëren en zijn ze dus naast decoratief ook functioneel.

 

Lichtgevende spiegels

Spiegels met een led licht eraan geplakt dient als een goede make-up spiegel. Zo kun je namelijk jezelf duidelijk zien of heb je het perfecte licht voor een selfie! Dit past vrijwel in iedere ruimte van je woning, maar zijn vooral handig in de badkamer of in een walk-in closet.

De perfecte passpiegel

Ben je van plan om een walk-in closet te plaatsen in je woning? Een hemel voor elke persoon die van kleding houdt! Handig om wel een spiegel in de inloopkast te hebben om outfits te passen en na te kijken of misschien wel een spiegel op maat om je make-up te doen. Een staande passpiegel tegen de muur aan is ideaal als je inloopkast een kleine ruimte wordt. Zo heb je namelijk nog steeds veel ruimte over!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *