Vind een rolluik dat aansluit op jouw wensen

Een rolluik naar wens!

Ramen zijn fantastisch in een woning en belangrijk. Het licht wat naar binnenkomt, doet een mens goed. Deze mooie ramen zijn breekbaar en daarom wilt u ze uiteraard graag beschermen tegen inbrekers. Ook tegen extreme weersomstandigheden zoekt u een goede oplossing. Een rolluik naar uw wens?

Heroal rolluik RS42

De heroal rolluik RS42 is op maat te verkrijgen. De aluminiumlamellen zijn voorzien van polyurethaanschuim en is daardoor isolerend. Een heroal rolluik RS42 is te verkrijgen in verschillende kleuren door de gekleurde poedercoating waarmee ze bewerkt zijn. Ze zijn stabiel en sterk met een halfronde bak. Vraagt u gerust de vrijblijvende kleurstalen aan.

Heroal HK842 rolluiken

Heroal HK842 rolluiken is een nieuwe naam voor de RS42. Het is een strak oprollend ruimtebesparend systeem waarmee het opgerold wordt. De lamellen zijn dekkend en kunnen goed tegen een windstoot. U kunt kiezen uit meerdere lamelkleuren en kastkleuren. De kasten zijn er in het vierkant, half rond en kwart rond. Voor de indicatie van kleuren kunt u contact opnemen of deze online bekijken. Er is een ruime keuze waardoor uw smaak er vast tussen zit. Het moet tenslotte voldoen aan uw persoonlijke wensen. Voor vragen kunt u terecht bij echte vakmensen. Ze staan u graag te woord en helpen u met het zoeken naar uw juiste smaak en maat.

Heroal Mini-E rolluik

Heroal Mini-E rolluik (RS38) is van hoge kwaliteit en heeft zijn duurzaamheid bewezen. Het is opgewassen tegen krachtige winden en geschikt voor dakramen. Bij het doorgeven van de maten is het goed om rekening te houden dat de hoogte inclusief de boven kap is waarmee het in de (online) winkel aangegeven staat. Neemt u voor uw zekerheid contact op, zodat u achteraf niet voor een eventuele mis berekenen komt te staan. Ze zijn geschikt voor ramen met een oppervlak van maximaal 8m².

Het doel

Natuurlijk wilt u een mooie aanvulling voor de woning. Het moet er mooi uitzien en dat is geen probleem bij Heroal. Smaak hebben ze genoeg en deze voegen ze op vakkundige manier samen met kwaliteit. Het rolluik moet voldoen aan een paar specifieke eisen:

  • Beschutting bieden tegen alle weersomstandigheden
  • Geluidwerend zijn
  • Privacy bieden
  • Inbraakbeveiliging
  • Energie besparing

Het houdt koude en warmte tegen waardoor het energiebesparend werkt. U kunt ze bestellen van het materiaal aluminium en roestvrijstalen. Heroal is zich bewust van de diversiteit van woningen en heeft met deze duurzame rolluiken daar uiteraard rekening mee gehouden. Een woning die gerenoveerd wordt of een nieuwbouw woning voor beiden telt dat een Heroal rolluik meewerkt aan duurzaam bouwen. U kunt voor een redelijke prijs zorgen dat uw woning duurzaam en veilig is.

Tot slot

Een specialist op dit gebied helpt u graag met uw vraag. Neem eventueel contact op als u denkt er niet uit te komen. Uiteindelijk gaat het om uw wensen voor het huis van uw dromen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *