Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sloten

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sloten

Binnen diverse branches wordt er gewerkt aan technologische vooruitgang. Denk bijvoorbeeld aan smartphones die steeds beter worden, huishoudelijke apparaten die verbonden worden met het internet, enzovoorts. Ook binnen de sloten branche vinden er verschillende ontwikkelingen plaats. Een van deze ontwikkeling is de implementatie van moderne technologieën in alledaagse sloten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een pasje om een toegangsdeur te openen om bij uw woning te komen! Voorheen was het gebruik van een pasjessysteem alleen weggelegd voor hotels en bedrijfspanden. In dit artikel beschrijven we verschillende ontwikkelingen op het gebied van sloten.

Sloten zijn in de basis hetzelfde gebleven

Wanneer u de sloten van nu vergelijkt met de sloten die in het verleden gebruikt werden, blijkt de basis nagenoeg hetzelfde te zijn. Ook toen werd er een cilinder gebruikt, die enkel met een losse sleutel geopend kon worden. Waar sloten voorheen van hout gemaakt werden, zijn de sloten tegenwoordig van metaal. Daarbij beschikken sloten tegenwoordig over verschillende contactpunten met de deurpost. Iets wat voorheen niet of nauwelijks gebeurde! Het is noodzakelijk dat sloten steeds sterker worden, door de verschillende inbraakmethodes die door inbrekers gebruikt kunnen worden.

Verbinding met het internet bij sloten

Een van de ontwikkelingen op het gebied van sloten, is de connectiviteit met het internet hiervan. Wij spraken een ervaren slotenmaker, die ons vertelde dat sloten tegenwoordig bediend kunnen worden met een app op uw mobiele telefoon. De app maakt het niet alleen makkelijker om een deur te openen, ook is het dankzij deze sloten lastiger om uw sleutel kwijt te raken. U heeft uw mobiele telefoon immers altijd op zak en zal nog eens extra naar uw toestel omkijken, als u de woning verlaat. Naast het gebruik van pasjes is dit een van de ontwikkelingen van dit moment. De sloten zijn echter nog niet veilig genoeg om heel breed geïmplementeerd te worden binnen Nederlandse woningen.

Ben je op zoek naar een slotenmaker bij jou in Amsterdam? Kijk dan eens op Slotenmaker Amsterdam en word zo snel mogelijk geholpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *