Optimaal gebruik maken van je tuin met deze tips!

Optimaal gebruik maken van je tuin met deze tips!

De afgelopen weken waren ons goed gezind en ook de komende tijd kunnen we genieten van heerlijk weer. We spenderen daarom ook over het algemeen best wel wat tijd in de tuin. Het is daarom ook fijn als je tuin er mooi en opgeruimd bij ligt. Lees snel verder voor een aantal tips om zoveel mogelijk uit je tuin te halen!

Zo creëer je een gezellige sfeer

Het is niet nodig om je tuin gelijk groots te transformeren. Je kunt gemakkelijk beginnen met iets kleins zoals verlichting. Hiermee kun je namelijk een hele gezellige sfeer mee creëren. Als je voor warmte wil gaan is een lichtslinger een prachtige toevoeging, je kunt deze hangen waar je wil en ook weer verplaatsen voor wat afwisseling. Wil je juist voor goede verlichting gaan dan zijn lantaarns juist een goede toevoeging. Denk er in ieder geval over na wat je wil creëren en ga ervoor!

Haal de woonkamer naar buiten

Om optimaal te genieten van je tuin is het leuk om een huiskamer in de tuin te creëren. Dit kun je onder andere doen door het plaatsen van een tuinhuisje. Hier zit je net wat knusser later op de avond, maar tegelijkertijd ben je toch buiten. Daarnaast kun je ook spullen opslaan in je tuinhuisje, zo sla je twee vliegen in één klap!

Investeer in duurzame tuinmeubelen

Een groot onderdeel van de inrichting van je tuin zijn de tuinmeubelen. Er is ontzettend veel aanbod zowel online als in winkels. Oriënteer je dus goed, goedkoop is namelijk duurkoop. Je kunt beter wat meer opzij leggen voor een mooie tuintafel-set of loungebank, je wil er immers lang van kunnen genieten. Fonteyn heeft een ruim assortiment aan tuinmeubelen en nog veel meer, klik hier om een kijkje te nemen op de website!