Ultiem relaxen in & om je eigen huis doe je zo!

Ultiem relaxen in & om je eigen huis doe je zo!

Je bent waarschijnlijk op deze site terecht gekomen omdat je aan het begin staat van realisatie van jouw of jullie droomwoning. En deze nieuwe plek dient natuurlijk van alle gemakken te zijn voorzien. Of je nu casco laat bouwen of dat je een pittoreske jaren ’30 woning hebt gekocht: ultiem relaxen in & om het huis is een goed idee! Afgelopen jaren hebben we noodgedwongen – door Corona – veel meer tijd thuis doorgebracht. Hierdoor zijn we massaal veel inventiever geworden om het thuis prettig te maken. Als je goed bedenkt waar je blij van wordt en wat je precies wilt met je woning wordt jouw een oase van rust, luxe & gezelligheid. Hieronder hebben we voor jou een aantal suggesties om ultiem te genieten in – & om het huis.

Sauna aan huis

Het is heerlijk om na een lange dag werken alles even van je af te laten glijden in een warme sauna. Als je alles er uit zweet voel je je herboren en zie je er weer stralend uit. Je kunt kiezen voor een Finse sauna of voor een infrarood sauna. Het verschil is onder andere de temperatuur. In een Finse sauna zit je te puffen en zweten bij 90 graden en een infrarood sauna werkt direct op je lichaam (spieren) bij 50 graden. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Na je saunasessie is het heerlijk om nog even in je saunabadjas te loungen met een verse smoothie. Heb jij nog geen absorberende saunabadjas in je garderobe? Shop deze dan op www.badjas.nl, dé nummer 1 in badjassen.

Hot tub in de tuin

Breng een beetje glamour in huis door het aanschaffen van een hot tub. Een hot tub & champie drinken met vrienden of je geliefde is natuurlijk een feestje. Lekker bubbelen tijdens een goed gesprek is goed voor lichaam & geest. Dan kun je er weer tegen! Hot tubs zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten o.a. hout & kunststof. Online kun je alle informatie over hot tubs vinden.

Cinewall met haard

Tover je woning om tot thuisbioscoop. Lekker loungen in een comfortabele bank en genieten van een mooie film op groot TV-scherm, hoe fijn is dat? Een cinewall is een voorzetwand waar zowel een televisie als inbouwhaard in is gemonteerd. Ook is het mogelijk om prachtige ledverlichting of spots in de wand te plaatsen. Van deze Metropolitan Luxury Style wonen krijg je beslist geen spijt!