Wat is een systeemvloer?

<h1>Wat is een systeemvloer?</h1>

Een systeemvloer is een vloer die volgens een bepaald systeem wordt gelegd. Een systeemvloer is samengesteld uit meerdere prefab onderdelen. Vaak gaat het om een betonnen systeemvloer of een van hout die eerst op de begane grond wordt gemaakt. Noordrek heeft meerdere mogelijkheden voor dergelijke vloeren. Bekijk welke vloer u zou willen hebben en laat dan eerst een vrijblijvende offerte maken. Systeemvloeren hebben een belangrijke functie binnen een gebouw. Zo’n vloer zorgt ervoor dat veel ruimtes gemakkelijk begaanbaar zijn. Wanneer uw bedrijf of magazijn een uitbreiding vereist, dan is een verhuizing of verbouwing een kostbare aangelegenheid. Systeemvloeren kunnen daarvoor uitkomst bieden. Door het gebruik van de vloer kunt u de ruimte praktisch verdubbelen van de ruimte die al beschikbaar is.

Soorten systeemvloeren van Noordrek

Er wordt bij Noordrek een onderscheid gemaakt tussen een betonnen, combifor en houten systeemvloer. Alle systeemvloeren bestaan uit verschillende materialen. Daarbij kunt u denken aan betonbalken, een afwerkvloer en isolatiemateriaal. Naast het feit dat het leggen van de vloer zorgt voor extra ruimte, zorgt hij ook nog voor een goede isolatie. Door het gebruik van de vloer creëert u een extra afgescheiden ruimte waar u niet zo vaak komt. De boven ruimte hoeft niet zo warm te zijn als de onder ruimte. Met zo’n vloer kunt u gemakkelijk extra vierkante meters realiseren. Een systeemvloer isoleert, is licht van gewicht, gemakkelijk aan te brengen, zorgt voor extra bewapening en is onderhoudsvriendelijk.

Het monteren van een systeemvloer

Wanneer u de vloer ontvangen heeft, zal hij nog wel gemonteerd moeten worden. Omdat het monteren niet automatisch bij de levering van een systeemvloer zit, kunt u besluiten om hem zelf te leggen of de klus uitbesteden aan de vakmensen van Noordrek. Het montagepersoneel van Noordrek weet precies wat er gedaan moet worden om de vloer verantwoord te leggen. Op de eerste plaats heeft u, wanneer u het zelf zou doen, een heftruck nodig die een minimaal draagvermogen moet hebben van 1500 kg. Wanneer de systeemvloer hoger komt te liggen dan 3.300 mm, dan heeft u voor de montage een hoogwerker nodig. Daarom is het verstandiger om de montage van de vloer over te laten aan de vakmensen van Noordrek.