4 soorten cadeaus om toe te voegen aan een bosje bloemen

4 soorten cadeaus om toe te voegen aan een bosje bloemen

Een mooie bos bloemen bij iemand laten bezorgen is natuurlijk al een prachtig cadeau an sich. Maar wil je je nog eens extra uitsloven? Kies er dan voor om naast een bos bloemen een extra cadeau te versturen. Vandaag de dag kan je bij BoeketCadeau verschillende soorten cadeaus toevoegen aan je bestelling. Zij zorgen er dan voor dat zowel de bos bloemen als het cadeau als één geheel bij de ander wordt bezorgd!

Chocolade

Eigenlijk is iedereen wel gek op chocola. Kies er daarom voor om bijvoorbeeld bonbons bij je bosje bloemen te versturen. Een tijdloze extraatje bij je bos bloemen dat er toch net even voor zorgt dat de ander zich extra speciaal voelt. Wil je je liefde tot uiting laten komen aan je partner? Kies er dan voor om chocolade in vorm van een mooi hart bij je boeket toe te voegen!

Wijn

Ken je iemand die echt verzot is op een lekker drankje of likeurtje? Kies er dan voor om een heerlijke fles wijn of champagne naar de ander toe sturen in combinatie met een prachtige bos bloemen. Verpakt in een houten doosje zal je de ander absoluut verrassen met die luxe cadeau!

Fruitmand

Is er iemand in jouw familie net geopereerd en is hij of zij aan het herstellen van een zware ingreep? Dan denk je natuurlijk aan het versturen van een fruitmand. Met een aantal gezonde stuks fruit laat je zien dat je aan de ander denkt en dat je hem of haar succes wenst met het herstel van de operatie. Onze tip: doe er ook eens een lekker fruitsapje bij!

Heliumballon

Een ballon gevuld met helium is vooral voor kinderen een gigantisch leuk cadeau om te ontvangen en is écht een leuke verrassing. Laat een geschenkdoos bij iemand bezorgen die gevuld is met een heliumballon. De ontvanger zal verrast zijn met een ballon vol met helium die uit de geschenkdoos springt wanneer de deksel wordt geopend.

BoeketCadeau

Wie vindt het niet leuk om een bos bloemen te ontvangen? Bloemen laten bezorgen is met BoeketCadeau nog nooit zo leuk geweest! Kies ervoor om een persoonlijk kaartje of een ander soort cadeautje toe te voegen aan jouw bestelde bos bloemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op!