Aannemer RS-Aannemersbedrijf uit Rotterdam

Aannemer RS-Aannemersbedrijf uit Rotterdam

In Rotterdam zijn diverse toonaangevende aannemersbedrijven gevestigd, hieronder bevindt zich het Overschiese RS-Aannemersbedrijf.

Sedert 2007 is het bedrijf alweer actief binnen de regio Rotterdam en kenmerkt zich door kwaliteiten als:

  • Afspraken, tijden, werkzaamheden, tarieven, uitvoeringen worden altijd zowel mondeling als schriftelijk met de klant overeengekomen. Zo weet de klant altijd waar zij aan toe zijn; wat een belangrijke basis vormt voor het gezamenlijke vertrouwen, maar ook voor de planning van de klant zelf.
  • Hoe vaak komt het immers niet voor dat werkzaamheden te laat worden opgeleverd door een verkeerde planning.
  • Zo niet bij RS-Aannemersbedrijf: afspraak -op woord en geschrift- is afspraak.
  • Betaalbare prijzen. Vakmanschap voor betaalbare prijzen vormen één van de allerbelangrijkste peilers onder het succes van RS-Aannemersbedrijf.
  • Klanten reviews zeggen eigenlijk alles. RS-Aannemersbedrijf scoort meer dan goed binnen zowel Google+ reviews als binnen recensies die klanten hebben doorgegeven op de eigen website.
  • Allround-werkzaamheden. Geen klus die niet uitgevoerd kan worden. Zowel aanbouw als uitbouw, nieuwbouwprojecten begeleiden, keukens/badkamers plaatsen, tuinonderhoud, elektra, leidingen, loodgieterswerkzaamheden: ál uw klussen en onderhoudsplanningen kunt u toevertrouwen aan de vakmannen van RS-Aannemersbedrijf te Rotterdam.

Meer weten? Bezoek snel de website van RSaannemersbedrijf.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *