De beste houten speelgoedmerken waar je baby en peuter dol op zullen zijn

De beste houten speelgoedmerken waar je baby en peuter dol op zullen zijn

Bent u op zoek naar de beste houten speelgoedmerken voor uw kinderen? Wist je dat veel speelgoed waar kinderen tegenwoordig mee spelen, gemaakt is met schadelijke chemicaliën? Gelukkig kunnen we ervoor kiezen om betere beslissingen te nemen voor onze eigen gezondheid, voor de gezondheid van ons gezin en voor de goede ’Moeder Aarde.

Hier zijn enkele van onze favoriete houten speelgoedmerken die betrouwbaar zijn en zich richten op het maken van producten voor kinderen die ethisch zijn gemaakt, hun verbeelding prikkelen en hen een verscheidenheid aan vaardigheden leren:

Bannor speelgoed

Handgemaakt in de VS en gemaakt met biologisch hout, verf en afwerking. Hun belangrijkste filosofie is om speelgoed te maken dat educatief en open spel mogelijk maakt. Er is geen handleiding nodig voor dit speelgoed, omdat ze een creatieve verbeelding stimuleren bij baby’s en peuters. We houden vooral van hun houten blokken.

Feit en fictie speelgoed

Dit speelgoedmerk helpt verbeeldingskracht en creativiteit te brengen in het dagelijks leven van kinderen. Hun houten speelgoed van hoge kwaliteit is duurzaam en veilig en gaat veel langer mee dan plastic speelgoed dat gemakkelijk slijt. Onze kleine meid houdt van hun houten sleutels.

Hape

Hape-speelgoed staat bekend als een van de grootste producenten van speelgoed gemaakt van duurzame materialen en is milieuvriendelijk en veilig. Wat ik het leukst vind aan Hape is dat ze een grote verscheidenheid aan speelgoed hebben voor elke ontwikkelingsfase waarin je kind zich bevindt, en het speelgoed voor die fase helpt de vaardigheden van je kind te verbeteren. Ze leren sociale, sensorische, fysieke en emotionele vaardigheden. Enkele van onze favoriete Hape-speelgoed zijn de Happy Noisemaker en de Walk-A-Long Snail.

Grimms

Het speelgoed van het merk Grimms staat bekend om hun eenvoudige, minimalistische uitstraling en de mooie kleuren, waardoor de fantasie bij de kinderen geprikkeld wordt. Het meest bekende speelgoed van het merk Grimms is de Grimms regenboog. Alle producten en bewerkingen waaronder de kleuren en olie voldoen zowel aan de Europese norm voor de veiligheid van speelgoed (EN71) als de Amerikaanse normen. Ze zijn volledig onschadelijk.

Plan speelgoed

Play Toys zet zich in om duurzaam spelen te stimuleren. Volgens Plan Toys is “Duurzaam spelen de basis van hoe ons speelgoed creatieve geesten cultiveert en kinderen dichter bij de natuur brengt.” Babymeisje belt me ​​graag op haar eerste mobiele telefoon, kookt graag soep met deze keukenset en speelt concerten met haar stevige trommel.

Melissa en Doug

Dit merk wordt gemakkelijk verkocht in veel winkels zoals Target en Buy Buy Baby. Ik hou absoluut van hun missie en filosofie om kinderen de kans te geven hun creativiteit, verbeeldingskracht, ontdekking en meer te ontdekken terwijl ze met hun speelgoed spelen! We hebben een paar van hun producten zoals deze BBQ-set en stapeltrein.