Hoe kwaliteitsvolle babyartikelen het milieu besparen en uw portemonnee

Hoe kwaliteitsvolle babyartikelen het milieu besparen en uw portemonnee

Babyspullen zijn duur in de aanschaf. Iedere ouder herkent zich hierin. Ik sta op het punt om nog een baby te krijgen, en het lijkt erop dat bij elk kind de prijzen blijven stijgen. Ik ben op geen enkele manier een budget-shopper, maar ik vind het wel leuk om goede deals te vinden en ik ben niet tegen het kopen van off-brand producten of het accepteren van hand-me-downs die nog in goede staat zijn.

Hoewel het goed is om een ​​slimme shopper te zijn en een babybudget vast te stellen, zijn er enkele babyartikelen die u niet goedkoop zou moeten kopen.

Wanneer is het zinvol om iets meer te betalen voor kwaliteit?

Meel is meel. Specerijen zijn specerijen. Sommige mensen zijn het misschien niet met mij eens, maar de enige echte verschillen tussen de meeste generieke voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met een merknaam zijn de verpakking en prijzen van de artikelen. Dus als je in de supermarkt debatteert tussen Kellogg’s Frosted Flakes en het generieke merk, zou het goed moeten komen met het laatste. De doos is niet zo luxe, maar in dit geval smaakt het goedkopere product hetzelfde, dus er is geen reden om meer te betalen voor de andere optie.

Maar als het gaat om bepaalde babyartikelen, zoals een draagzak, autostoeltjes en kinderwagens, loont het om meer uit te geven voor kwaliteit. Slabbetjes en bodysuits gaan misschien maar voor één kind mee, maar er zijn babyspullen die je wilt kunnen gebruiken vanaf de kindertijd tot de peutertijd, en ook voor je volgende kind.

Hoe weet je of je babyspullen van hoge kwaliteit koopt?

Babyspullen van hoge kwaliteit betekenen meestal dat het beter wordt gemaakt. En hoe beter iets is gemaakt, hoe langer het meegaat. Babyspullen van hogere kwaliteit zullen na een of enkele keren gebruik niet meer weggeven. Zolang u uw steentje bijdraagt ​​door voor deze items te zorgen, zouden ze zo lang mee moeten gaan als het hoort voor een, twee of misschien zelfs drie kinderen.

Bij het winkelen voor babyspullen van hoge kwaliteit, zijn er vier dingen om naar te kijken: materialen, constructie, klantrecensies en prijs.

1. Materialen

Babyspullen van hoge kwaliteit zijn gemaakt van kwaliteitstextiel en hardware. De gebruikte materialen moeten veilig en betrouwbaar zijn – en een bonus als ze duurzaam zijn! Als je kunt, winkel dan in de winkel, zodat je de materialen fysiek kunt bekijken en voelen en kunt controleren of dingen zoals ritsen of koorden duurzaam zijn en naar behoren functioneren. Als u online winkelt, lees dan de productbeschrijvingen zodat u weet welke materialen zijn gebruikt.

2. Constructie

Naast betere materialen gaan babyspullen van hoge kwaliteit ook langer mee door de manier waarop ze in elkaar zitten. Controleer bij stoffenproducten de stiksels en naden. Kijk voor babymeubels en andere babyspullen die zijn gemonteerd, hoe deze zijn bevestigd. Iets dat met schroeven is geassembleerd, is waarschijnlijk van betere kwaliteit dan iets dat plastic stukjes en lijm gebruikt.

3. Klantbeoordelingen

Ongeveer 88% van de consumenten vertrouwt online beoordelingen net zo goed als wanneer ze een persoonlijke aanbeveling van een vriend ontvangen. Ik ben een van die mensen. Voordat ik iets koop, lees ik de online reviews. Als ik veel goede recensies zie, voel ik me goed als ik het koop. Als ik persoon na persoon lees dat het artikel kort na aankoop kapot ging, van slechtere kwaliteit was dan op de website werd getoond, enz., Dan weet ik dat het mijn geld niet waard is. Kijk op de website van een bedrijf voor online klantrecensies, en als je er niet veel kunt vinden, kijk dan op Amazon. Als er één site vol online recensies is, is het Amazon.

4. Prijs

Veel mensen gaan ervan uit dat simpelweg omdat een product duurder is, het van betere kwaliteit is. Het gezegde: “Je krijgt waar je voor betaalt” komt in me op. Maar laat u niet misleiden door het prijskaartje. Een hogere prijs betekent niet altijd een hogere kwaliteit. Soms gaan duurdere producten eerder kapot dan hun goedkopere tegenhangers, en soms is meer budgetvriendelijke babyspullen van dezelfde of betere kwaliteit dan de duurdere, bekende tegenhangers.

In sommige gevallen zal ik echter zeggen dat het waarheid is om te weten wat u krijgt op basis van hoeveel u ervoor betaalt. Als iets er goedkoop uitziet en goedkoop is geprijsd, dan is het waarschijnlijk goedkoop gemaakt en zal het niet lang meegaan. Maar de reden waarom ik de prijs als laatste op deze lijst met dingen heb gezet, is dat ik denk dat de materialen, de constructie en klantrecensies van een product de belangrijkste bepalende factoren zijn voor de kwaliteit van een product.

Babyspullen die zuinig en milieuvriendelijk zijn

Babyspullen van goede kwaliteit zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Wanneer u babyspullen kunt hergebruiken, vermindert u afval en zorgt u ervoor dat dingen niet op stortplaatsen terechtkomen. Door minder afval te produceren, helpt u bij het besparen van natuurlijke hulpbronnen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken.

Je kunt niet alleen dingen hergebruiken, maar ook een milieuvriendelijker gezin worden door duurzamere babyspullen te kopen. Dit betekent kiezen voor biologische kleding en beddengoed. Het betekent ook tweedehands winkelen.