De mooiste design verlichting voor jouw interieur of exterieur

De mooiste design verlichting voor jouw interieur of exterieur

Wanneer je de Ikea al helemaal hebt uitgespeeld is wellicht design verlichting een optie. Dit type verlichting kent vele verschillende variaties en is mogelijk voor zowel jouw interieur als jouw exterieur. Wat maakt dit type verlichting jouw volgende aankoop? Waar kan je het aanschaffen en wat zijn de mogelijkheden?

Design verlichting voor je interieur

Sommige interieurs kunnen wel een eyecatcher of boost gebruiken. Een lamp kan hiervoor een uitstekend gebruikt worden. Wanneer je het dan goed wil aanpakken moet je voor design verlichting gaan. Hiermee weet je (voor bijna 100%) zeker dat je een uniek item in huis hebt, wat de buren absoluut niet hebben. Daarnaast kan je ook lichtadvies op maat krijgen waarmee je de ideale lichtbron in huis haalt. Design verlichting is in vele verschillende mogelijkheden verkrijgbaar. Van het plafond tot aan een staande lamp en van vel licht tot aan een schemerlamp.

Voor elke ruimte is er een ideale lamp beschikbaar. Daarnaast kan het ook voor jou op maat gemaakt worden waardoor het perfect past in de ruimte en in de omgeving.

Design verlichting voor je exterieur

Veelal wordt design verlichting gebruikt voor het interieur, maar ook voor het exterieur zijn er vele mogelijkheden. Dit is wellicht een erg onderschat deel van de verlichting. Buiten heb je verlichting bij de voordeur, achterdeur, terras of op een looppad. De design verlichting voor het exterieur zijn van ander materiaal gemaakt dan de lampen voor het interieur, dit omdat het buiten tegen alle weersomstandigheden moet kunnen. De design verlichting voor jouw exterieur kan op maat en naar eigen wens gemaakt worden. Wanneer jij een robuuste lamp voor op jouw terras wil, kan dit uiteraard gerealiseerd worden. Wat ook erg vaak gedaan wordt, zijn spotjes in de tegels plaatsen. Hierdoor is het looppad verlicht voor wanneer je ’s avonds laat thuis komt.