Duurzaam isoleren met houtvezelplaten

Duurzaam isoleren met houtvezelplaten

Houtvezelplaat kopen om uw huis te isoleren

In Nederland zijn we al een aantal jaar begonnen met het duurzaam isoleren van woningen. Een van de manieren om een huis duurzaam te isoleren is met houtvezelplaten, oftewel houtvezelisolatie. Deze vorm van isolatie is milieuvriendelijk en multifunctioneel. Naast dat het de ruimte isoleert en de warmte dus binnenhoudt, zorgt houtvezelisolatie ook voor geluidsisolatie omdat het ook het geluid binnen de kamer houdt. Daarnaast hebben houtvezelplaten ventilerende en luchtzuiverende eigenschappen.

Houtvezelisolatie van Warmteplan

Een houtvezelplaat kunt u kopen bij Warmteplan. Dit is een bouwstofhandel voor biobased isolatie- en bouwmateriaal. Warmteplan is een pionier op het gebied van duurzaam en ecologisch bouwen. Ze zijn niet alleen leverancier, maar ook een ervaren en betrouwbare bouwpartner. Warmteplan biedt houtvezelplaten aan tegen scherpe prijzen.

GUTEX houtvezelplaten

Warmteplan levert houtvezelplaten van het merk GUTEX. In het assortiment van Warmteplan bevinden zich alle soorten GUTEX-houtvezelplaten, geschikt voor alle toepassingen in de woning. De hoogwaardige producten van GUTEX geeft niet alleen een kwalitatief uitstekende isolatie. Maar op de lange termijn zorgt houtvezelisolatie van GUTEX ook voor een duurzame en uitstekende bescherming van de bouwconstructie door de natuurlijke vochtregulatie van de houtvezels.

De voordelen van houtvezelisolatie

Mocht u willen investeren in houtvezelplaten, profiteert u van veel voordelen. Houtvezelisolatie is zeker het overwegen waard! De voordelen op een rij:

  • Zomerkoeling: geniet van warmte-isolatie met een faseverschuiving van 10 uur.
  • Warmte-isolatie: aangenaam warm, kosten besparen en het milieu ontzien.
  • Vochtregulerend: beschermd uw houten constructie optimaal tegen vocht, en geeft een duurzaam en gezond binnenklimaat voor meerdere generaties.
  • Geluidsisolatie: verbeterende levenskwaliteit, een aangename rust in alle woonruimtes.
  • Ecologie: bouw-biologisch beoordeeld, gekeurde isolatiematerialen van hout, 100% natuurlijk.

Advies nodig?

Meer weten over houtvezelisolatie en de werking van houtvezelplaten? Bezoek dan de website van Warmteplan en lees verder over deze vorm van isolatie. Ga nooit zonder kennis van zaken uw huis isoleren! Onervaren doe-het-zelvers kunnen grote fouten maken met ernstige bouwschade tot gevolg. Een veelvoorkomende fout is een verkeerde isolatieconstructie. Bij Warmteplan kunt u deskundig advies inwinnen, met 30 jaar ervaring op het gebied van isoleren met duurzame isolatiematerialen weten ze waar ze over praten.