Een keurmeester vinden die verstand heeft van machines

Een keurmeester vinden die verstand heeft van machines

Ik heb als opdracht van mijn leidinggevende gekregen om een keurmeester te vinden die voor ons officieel alle machines op onze werkplaatsen kan goedkeuren met een bepaald keurmerk, zodat we weer een paar jaar verder kunnen met onze producten. Zelfs heb ik hier geen verstand van, maar ik wilde mij wel hierin verdiepen om de beste keurmeester te vinden voor het bedrijf. Ik had wel een klein nadeel en dat was dat ik mij aan een bepaald budget moet houden om iemand in te huren. 

Een keurmeester met jarenlange ervaring en voldoende kennis

Wat ik wel graag wilde in een keurmeester, was dat hij zijn vak serieus neemt en voldoende kennis en ervaring heeft om alles zo goed mogelijk te kunnen goedkeuren. We werken dagelijks met de machines die we op onze werkplaatsen hebben, daarom is het van belang om hier goed naar te kijken. Na een tijdje zoeken kwam ik een website tegen die veel kon betekenen. Zij hadden veel ervaring op het gebied waar wij op gekeurd moesten worden en boden ook keurmeesters aan die we konden inhuren. Ik heb meteen een offerte de deur uit gedaan en binnen no-time kreeg ik antwoord en het bedrag. Dit viel allemaal binnen budget. Keurmeester inschakelen van EKH.

Alle machines goedgekeurd

Nadat alles was goedgekeurd door mijn leidinggevende, kon ik een datum prikken met de keurmeester wanneer hij langs zou komen. Hij was erg flexibel en kon best snel bij ons langskomen. Tijdens de afspraak heeft hij netjes zijn werk gedaan, terwijl ik hem nog wat vertelde over het bedrijf en een kleine rondleiding heb gegeven. Het was een vriendelijke man en nam zijn werk serieus. Binnen een paar uur had hij alle machines bekeken en alles was door de keuring gekomen. Hierdoor kregen we een certificaat die weer een paar jaar zal duren waarmee we konden aangeven dat we met veilige machines werken.

EKH

Bent u benieuwd naar wat EKH voor uw bedrijf kan betekenen qua keuringen of andere diensten? Bekijk dan eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.