Gratis een oud ijzer container laten plaatsen bij verbouwing:

Gratis een oud ijzer container laten plaatsen bij verbouwing:

Als je gaat verbouwen wordt er in de meeste gevallen eerst gesloopt. Daarom wordt er vaak een bouwcontainer geplaatst bij een verbouw project. Maar wist je dat je geld kunt verdienen met het scheiden van bouwafval en schroot (oud ijzer). Ga je verbouwen of laat je je huis verbouwen, dan komt daar vaak meer oud metaal uit dan je denkt. Als je dit gescheiden van het bouwafval in een, daarvoor bestemde, container gooit of laat gooien dan kan dit je nog een leuk bedrag opleveren. Voor dit schroot kun je een container bestellen tussen de 1 en 40 kubieke meter. Je kunt ook kiezen voor een palletbox. Deze is geschikt voor kleinere hoeveelheden oude metalen of de wat duurdere oude metalen zoals koper, aluminium of messing. Wat deze metalen kunnen opbrengen kun je nagaan op de website van kh-metals.

Containerservice voor particulieren, de zakelijke markt en zelfstandig ondernemers:

Als je wat meer schroot hebt en dat wil laten afvoeren, kun je gebruik maken van de (bijna altijd) gratis containerservice van kh-metal. De containerservice houdt in dat de container;

  • Voor oud metaal wordt geplaatst bij je thuis, op het bouw- of op het bedrijfsterrein
  • Afhankelijk is van de hoeveelheid oud metaal die je denkt te hebben
  • Binnen 24 uur na aanvraag wordt geplaatst
  • Binnen 24 uur na melding via telefoon of mail, weer wordt opgehaald
  • Wordt gewogen en het vastgestelde bedrag op je bankrekening wordt gestort
  • Het is mogelijk om containers van 1 tot 40 kubieke meter te laten plaatsen. Ook flat racks, vloeistofdichte oud metaalboxen of palletboxen kunnen worden geplaatst.

Welke prijs ontvang je voor schroot:Welke prijs je ontvangt voor schroot is afhankelijk van de vraag die er op dat moment is voor oud ijzer. Hoe hoger de vraag naar oud ijzer, metaal, koper etc., hoe hoger het bedrag is dat je hiervoor ontvangt. Kijk op https://www.kh-metals.nl/nl/ voor de actuele prijzen van alle metalen. Ook computers, servers, fietsen, koelkasten en nog veel meer kun je inleveren bij kh-metals. Je krijgt hier altijd de beste schrootprijs voor je oude ijzer en oude metalen. Heb je vragen of wil je meer weten over het oude ijzer dat je wilt inleveren? Maak dan foto’s en stuur deze via WhatsApp naar ze toe. Ze laten dan weten welk bedrag ze ervoor kunnen betalen of ze geven je advies wat je er het beste mee kunt doen. Het telefoonnummer van kh-metals vind je op hun website.