Heb jij binnenkort een feestje gepland?

Heb jij binnenkort een feestje gepland?

Staat er na deze Corona tijden alvast een groot feest in jouw agenda? Nodig al je vrienden en familie uit vanaf het terug mogelijk is en geef je voor de volle tweehonderd procent! Blijf in uw kot klinkt ondertussen al veel te lang in onze oren en we hebben al onze krachten moeten sparen voor een te gekke avond. Nog eens lekker stappen tot in de vroege uurtjes en lekker dansen. Bereid je alvast voor op dat enorme event dat je gaat organiseren. Huur alvast je toiletwagen en slimme afvalbak. Zit je in de bouw of ben je de eigenaar van een voetbalploeg? Er zijn voldoende redenen om een toiletwagen te huren. Net zoals er ook tal van redenen zijn om uw slimme afvalbak te leasen voor je kantoor of op een andere plaats.

Ga zwerfafval tegen en kies voor een slimme afvalbak

De slimme afvalbakken zijn echt wel enorm slim! Ga zwerfafval tegen en zorg voor minder sigarettenpeuken op straat. Denk daarnaast ook aan de hygiëne door een voetpedaal te gebruiken. Doordat de afvalbak ieder uur kan communiceren naar jou weet je altijd meteen wanneer je hem moet gaan ledigen. De communicatie gebeurt via een speciaal platform die de producent hiervoor heeft ontwikkeld. Door een vulgraadsensor weet je precies hoe vol, of leeg, de afvalbak is en weet je wanneer het tijd is om het afval op te halen. Het is mogelijk om de afvalbak vanop afstand te vergrendelen. Van zodra het vol is kan je het vergrendelen waardoor deze nooit overvol zal zitten. Zorg op deze manier voor minder zwerfafval, een propere gemeente en bespaar op afval.

Een toilet voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid kan je wel een toilet gebruiken. Heb je een groot feest en niet voldoende toiletten? Huur dan een toiletwagen en stop met je zorgen te maken. Zit je in de bouw en heb je een toilet nodig voor op de werf? Of organiseer je een festival, voetbalwedstrijd of ander event? Er zijn tal van mogelijkheden van toiletten. Denk maar aan de alom gekende Dixi of een plaszuil voor de mannen.