Klusbedrijf voor kleine klusjes in en om het huis

Klusbedrijf voor kleine klusjes in en om het huis

Klusbedrijf voor kleine klusjes in en om het huis inhuren kan makkelijk en overal. Iedere stad of dorp heeft wel die duizendpoot die als ZZP’er of klusbedrijf ingeschreven staat, en nergens de hand voor omdraait. Maar let goed op; tussen de vaklieden zitten ook beunhazen die slecht werk leveren.

Keurmerk

Zeker bij klusbedrijven geldt; de beste reclame is mond op mond reclame. Ongetwijfeld heb je wel iemand in je kennissenkring. Een collega met een nieuwe badkamer en die badkamer laten plaatsen door een klusser. Misschien een broer of zus, vriend of vriendin, waar thuis iets is gebeurd. Of zag je onlangs een busje met reclame erop in de straat. Informeer bij die buurman of buurvrouw wat het klusbedrijf kwam doen, en of dat goed ging. Aan die informatie heb je meer als aan een keurmerk. Vaak is het wel zo dat de betere klusbedrijven een flinke agenda hebben. En dan moet je opletten dat je niet alsnog met een beunhaas in zee gaat. Want klussers die geen goede mond op mond reclame hebben, hebben wel zeeën van tijd.

Specialismen

Nu is klusjes een verzamelnaam. Terwijl veel klussers een specialisme hebben. Een klusbedrijf die enkel badkamers en keukens doet met een hoge specialisatie op betegelen. Een klusbedrijf die zo’n volle agenda kreeg met tuintjes bestraten dat hij nu maar tuinbestrating i.p.v. klusbedrijf op zijn wagen heeft staan. Tot een klusbedrijf dat enkel voor een bedrijf dat laminaat verkoopt laminaatvloeren legt. Door die specialisatie werken ze sneller. En daardoor goedkoper. Iedere vakman van een klusbedrijf moet even kijken hoe hij of zij het karwei aan gaat pakken, de specialist het minst en het kortst. Sterker nog; de specialist pakt gelijk het goede gereedschap. Het is dus wijs als je zomaar één klus hebt om zo’n specialist te laten komen. Ze zijn sneller en goedkoper terwijl ze het vaak beter doen als de allround klusser.

Snel en efficiënt

Er zijn veel doe-het-zelvers, en mocht je graag uit hobby klussen, dan kan het toch interessant zijn om een klusbedrijf in te huren. Zo’n klusbedrijf zet een busje voor de deur waar alle gereedschappen inzitten. Soms achter de bus nog een kar waar alle materialen inzitten, en als het kleine klusjes zijn (en niet teveel) is het in één dag klaar. En als doe-het-zelver kun je dagenlang bezig zijn met alle bijbehorende overlast. Het is dus het overwegen waard om een klusbedrijf voor kleine klusjes in en om het huis in de arm te nemen omdat het zo snel en efficiënt gaat. Iedereen, dus jijzelf ook, heeft er belang bij als de klusjes spoedig achter de rug zijn en de woning schoon en opgeruimd.

Bron: actief-klussenservice.nl