Metamorfose zonder hak- of sloopwerk

Metamorfose zonder hak- of sloopwerk

Bij een metamorfose wordt al snel gedacht aan grootse sloopwerken en langdurig aanslepende projecten waarbij de kosten oplopen. Maar dat is allemaal larie en apekool. Want je kunt een metamorfose bereiken zonder hak- of sloopwerk en zonder dat je weken in het stof moet ploeteren. Een metamorfose vervolledigen kan ook zonder veel aan comfort in te moeten boeten.

Geurhinder in huis

De waarneming van een onfrisse geur in een gebouw zorgt vaak al voor onnodige kopzorgen. Hoe haal je de geurhinder weg? Hoe lang gaat dat duren? Lopen de kosten niet erg snel op? Wanneer er een rioollucht in een gebouw hangt gaan er alarmbellen af en wordt het ergste gevreesd. Wat gaat het kosten om het lek te zoeken en wat als bij een eerste boring in de muur het lek niet wordt gevonden? Hoeveel gaten gaan er geboord moeten worden? Bij relinen rioleringsleiding komt er helemaal geen boren aan het proces te pas! De bestaande riolering wordt voorzien van een extra laag

Keuken in een nieuw daglicht

Bij verbouwingen in de keuken wordt ook vaak achter de oren gekrabd en spoken doemscenario’s in het hoofd. Het wooncomfort lijkt op losse schroeven te komen staan. Hoe lang ben je de kookhub kwijt? En wat met het stromend water binnenshuis? Hoelang moet ik camperen in de woonkamer? Om nog maar te zwijgen van al die werklui die elkaar in de weg lopen! Maar neen, een keukenrenovatie hoeft helemaal geen groots project te zijn. Je bereikt al veel door de keukenfrontjes vervangen door lichtere modellen of een ander materiaal! Wedden dat het aanzicht van je oude keuken binnen slechts een werkdag compleet veranderd! En je zit geen dag in het stof!