Mijn 21ste verjaardag

Mijn 21ste verjaardag

De studentencultuur in Nederland is uniek en het kan even wennen zijn als je hier vanuit een ander land komt studeren. Het is heel raar om iemand over straat te zien slenteren in een tijger-onesie of om 15.00 uur over consti-cocktails te horen. Op een maandag. Heel normaal in Nederland!

Het idee is dat je je vrienden uitnodigt om je geboorteplaats te bezoeken, zodat ze kunnen zien waar je bent opgegroeid en je familie kunnen ontmoeten. Ter ere van je 21 diner kook je een lunch met je ouders en vertellen je vrienden verhaaltjes over jou. Het fenomeen wordt steeds interessanter in Nederland

Herinneringen maken voor je 21e verjaardag

Meisjes maken meestal een groot, ingewikkeld plakboek voor hun vrienden, vol met foto’s en andere herinneringen. Leuke liedjes worden soms bij elkaar gezet om via muziek een verhaal over je leven over te brengen. Jongens bereiden over het algemeen een Kahoot voor of geven een powerpoint-presentatie. Het is de bedoeling om uit te gaan en te feesten in je woonplaats waar je dit vroeger dit. Oh, en je komt gekleed als een karakter van een thema.

Als je in een studentenstad woont, word je vrijwel zeker uitgenodigd voor een van deze evenementen.

Origineel cadeau voor je 21e verjaardag

Je kunt van alles krijgen voor je 21e verjaardag maar wat nu echt hip is een speciale buitenlandse vorm van huidverzorging is Koreaanse huidverzorging effectief? Is de hype terecht? Heb je je ooit afgevraagd waarom Koreaanse huidverzorging zo effectief is? In Zuid-Korea is schoonheid een serieuze industrie en klanten zijn goed thuis in de vele cosmetische componenten en productsoorten.