Onze favoriete badkamerupgrades

Onze favoriete badkamerupgrades

Als u een badkamerrenovatie plant, overweeg dan om een paar van deze fantastische functies toe te voegen. Deze upgrades vereisen een kleine investering, maar u zult rustgevende en stijlvolle beloningen krijgen.

Frameloze glazen douche

Een douchedeur van plexiglas geeft elke badkamer een luxe uitstraling, maar de reden om er een te installeren ligt misschien niet alleen bij het uiterlijk. Deze douche heeft geen richel om overheen te stappen om de douche in te gaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor oudere gezinsleden. Hiernaast geeft het ook een gevoel van licht en ruimte in de kamer.

Plaats een raam in de douche

Een van de grootste vijanden van een schone badkamer is het vocht dat door slechte of onvoldoende ventilatie in de ruimte blijft hangen. Hoewel een goede badkamerventilator een groot verschil zal maken, is de beste ventilatie altijd natuurlijke ventilatie. Door een raam in uw douche te plaatsen, blijft uw badkamer schoon en vrij van schimmel. Een raam komt ook een douche ten goede door natuurlijk licht binnen te laten én als je geluk hebt kun je uitkijken op je prachtige tuin! Heb je dus recentelijk een zwembad aangelegd of een doe-het-zelf tuinkas met kunstofplaten gemaakt? Dan kun je er zelfs vanuit de douche van genieten!

Douchebanken

Net als in een weelderige spa, zal een bankje in de douche een langzamer tempo aanmoedigen, waardoor het een van onze favoriete kleine badkamerupgrades is. Tegel de bank zodat deze bij de rest van de douche past, of voeg een bank toe van contrasterend materiaal zoals teakhout of glas. Combineer dit met andere upgrades voor in de douche, zoals een stoomfunctie of meerdere douchekoppen.

Verwarmde handdoekstangen

Nog een ander idee voor een gezellige badkamerupgrade: hang je handdoeken aan verwarmde staven zodat je jezelf in warme badstof kunt wikkelen als je klaar bent met douchen of baden. Als je op zoek bent naar badkamerupgrades met een beperkt budget, sla dan de elektrische handdoekstang over en plaats in plaats daarvan een plank of stang aan de douchewand tegenover de douchekop. De stoom uit de douche verwarmt je handdoek voor je.