Samsung Serif – unieke design-tv

Samsung Serif – unieke design-tv

Waar de televisie vroeger vooral functioneel was, worden er tegenwoordig ware kunstwerken ontwikkeld. Men hecht steeds meer waarde aan hoe de televisie in het interieur past. Merken ontwikkelen daarvoor een verscheidenheid aan opties voor: mooie lijsten, afbeeldingen voor wanneer de televisie uitstaat en mooie onderstellen. Samsung heeft onder andere de Samsung Serif ontworpen: een uniek design dat mooi staat in iedere huiskamer.

Zet hem neer waar je wilt

De meeste televisies zijn ontworpen om aan de muur te hangen of voor de muur te staan. The Serif ziet er aan de voor- achter en zijkant schitterend uit, waardoor hij overal in de kamer mooi staat. De televisie heeft een standaard waar je hem op kunt zetten, maar het kan ook zonder. Dan zet je hem eenvoudig op een meubel, een plank of gewoon op de vloer. Dus heb je geen ruimte aan de muur, weet je nog niet een vaste plek waar de televisie moet staan of vind je het fijn om hem regelmatig te kunnen verplaatsen? Met deze televisie zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor hij in ieder interieur past. 

Het ontwerp

De televisies zijn ontworpen door ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec. Zij vonden het belangrijk dat de televisie op een natuurlijke wijze in een modern interieur past. Het uiterlijk van The Serif is er dan ook één die je nog niet vaak hebt gezien. Hij is ontworpen in de vorm van de letter I en heeft een uniek, full-body ontwerp: de voor-, achter- en zelfs zijkant zijn schitterend. 

Laat je inspireren door de natuur

Naast de televisie hebben Ronan en Erwan Bouroullec ook hun eigen schermafbeeldingen ontworpen. Hiervoor zijn ze geïnspireerd door de natuur. Voorbeelden zijn een afbeelding met een schitterend patroon van een blad en een afbeelding van een stoffen textuur. Je kunt ze in Ambient Mode gebruiken, zodat de televisie een soort schilderij wordt op het moment dat je er geen film of serie op kijkt. 

Meer dan alleen entertainment

Op deze televisie kun je niet alleen jouw favoriete series en films bekijken. Je kunt er namelijk ook allerlei nuttige, dagelijkse informatie op vinden. Zo kan je het weer en de buitentemperatuur checken en lees je de belangrijkste nieuws met een interactieve achtergrond. Ideaal om vlak voordat je naar je werk vertrekt, snel het weerbericht te checken. 

In Ambient Mode kan je kiezen voor een interactieve achtergrond die naadloos in de omgeving past of je kunt gebruik maken van Vibe Mode. Daarmee kan je visueel naar muziek luisteren. Het speelt beelden af die passen bij de muziek en jouw stemming. Dit maakt het gebruik van de televisie nog leuker!

De verschillende soorten

De televisie is in verschillende formaten en kleuren te koop. Je kunt gaan voor 43, 49 en 55 inch. Die drie formaten zijn vervolgens leverbaar in de kenmerkende kleur Cloud White of in de nieuwe kleur met een unieke uitstraling: Cotton Blue. Daarmee ga je geheel voor jouw eigen stijl.