Tips om je huis moderner te maken

Tips om je huis moderner te maken

We zouden allemaal graag de best bewaarde geheimen van binnenhuisarchitecten bij de hand willen hebben. Vooral wanneer we een nieuwe uitstraling in ons huis willen creëren. Geluk voor jou! Wij hebben een gids samengesteld om je huis er moderner uit te laten zien zonder er veel geld, tijd of moeite voor te besteden. Kom eens kijken!

Gebruik donkere tinten

Reserveer donkere tinten niet alleen voor de klassieke slaapkamer. Gebruik ze in je badkamer, gang of andere woonruimtes! Een eenvoudige badkamer kan ontzettend elegant worden in simpele zwarte en grijze tinten. Je kunt het ook combineren met wit om een luxueus en geruststellend gevoel te creëren. Vind je het spannend om donkere kleuren toe te voegen aan je ruimte? Begin eens met een deurklink zwart! Dit zal je ruimte al een stuk moderner maken door het kleine contrast dat je toevoegt.

Maak gebruik van glas

Door glas te gebruiken in elke mogelijkheid die je ziet, zal de ruimte een stuk moderner worden. Dit komt omdat het een materiaal is dat exclusiviteit en prestige uitstraalt. Daarom zal het toevoegen aan jouw huis het er niet alleen geweldig uit laten zien, maar glas laat ook licht door, wat automatisch de ruimtelijkheid van jouw huis zal vergroten. Denk daarom ook eens aan glazen deuren in combinatie met mooi deurbeslag.

Kies voor schuifdeuren

Vroeger vonden we alleen schuifdeuren in de douche, maar met dagelijkse nieuwe interieurontwerpen worden ook deuren op een slimmere wijze gebruikt. Schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en modern.

Wees niet bang om kleur te gebruiken

Hoewel de moderne stijl meer neigt naar eenvoudige kenmerken, is er geen reden om te stoppen met het plaatsen van jouw onderscheidende stempel op jouw decor. Gebruik hier en daar kleur om het beste uit jouw meubelen te halen. Toevoegingen zoals abstracte ontwerpen en levendige tinten zijn nog maar het begin.