Uw plafond weer als nieuw met systeemplafonds

Uw plafond weer als nieuw met systeemplafonds

Heeft u een oud of versleten plafond of heeft u last van een slechte akoestiek door een te hoog plafond? Een goede oplossing is om een systeemplafond te plaatsen. Dit is een verlaagd plafond die onder het originele plafond geplaatst wordt. Hiermee kunt u uw beschadigde plafond goed verbergen en vervangen door een nieuw en fris plafond. De ruimte boven het systeemplafond kan goed benut worden. Hier heeft u alle ruimte om inbouwverlichting, ventilatie, muziekboxen, leidingen en stroomkabels achter te verwerken. Bij Systeemplafonds.nl kunt u terecht voor systeemplafond platen van goede kwaliteit.

Soorten systeemplafonds

De keuze van uw systeemplafond platen is erg belangrijk. Dit hangt natuurlijk af van de systeemplafond prijs, maar de platen bepalen in grote mate de uitstraling van uw plafond. Zo kunt u kiezen voor plafondplaten in een bepaalde kleur of met een bepaalde structuur. Naast de uitstraling kunnen de plafondplaten een bepaalde functie vervullen. Wilt de akoestiek verbeteren? Gebruik dan speciale akoestische plafondplaten. Zo heeft u ook de keuze uit brandwerende en isolerende plafondplaten. De plafondplaten worden gemonteerd aan een raster of frame. Dit is een draagconstructie dat als ophangsysteem voor de plafondplaten dient en bestaat uit profielen. U heeft de keuze om het frame zichtbaar te laten zijn of juist niet. Een inlegplaat wordt op het frame gelegd en kan ook weer gemakkelijk uit het frame genomen worden. Bij een doorzakplaat is dit ook het geval, maar zakken de platen dieper door, zodat het frame als het ware in de plafondplaten zakt. Wilt u juist een strak en egaal plafond? Dan kiest u voor een systeem waarbij het profiel in de plafondplaten wordt verwerkt.

Laat uw systeemplafond plaatsen

Bent u op zoek naar een fraai plafond voor in één of meerdere ruimtes? U kunt uw systeemplafonds bestellen op Systeemplafonds.nl. U kunt in de webshop heel gemakkelijk de door u gewenste plafondplaten kiezen, alsmede uw plafondprofielen en dit voor een goede systeemplafond prijs. Wenst u de zekerheid van een goed en professioneel gemonteerd systeemplafond? Dan is het ook mogelijk om uw plafond door de montageploeg van Systeemplafonds.nl te laten monteren.