Voordelen van Gyprocplaten

Voordelen van Gyprocplaten

Gyprocplaten worden tegenwoordig steeds populairder als bouwmateriaal in huizen. Gyproc bieden de mogelijkheid om verwerkt te worden tot een vals plafond, scheidingswand of voorzetwand. De mogelijkheden zijn eindeloos met Gyprocplaten, daarom wordt het gebruik van dit bouwmateriaal de laatste jaren steeds populairder. Lees hieronder de voordelen van Gyprocwerken.

Voordelen van Gyproc

Wat zijn de grootste voordelen om gyproc te gebruiken? Lees het hieronder!

  • Gyprocplaten zijn erg gemakkelijk te plaatsen, dit komt door het lichte gewicht van Gyproc. Het plaatsen van de platen kan eenvoudig met twee werkmannen.
  • Plafonds en wanden snel bedekken door het grote formaat waarin de Gyprocplaten verkrijgbaar zijn. Platen zijn verkrijgbaar tot wel 3 meter, zo heb je snel een groter oppervlak bedekt.
  • Eenvoudig te installeren met enkele benodigde gereedschappen. De platen kun je gemakkelijk op maat maken met een zaag of mes. Het bevestigen kan met schroeven, nietjes of nagels. Ook is het zelfs mogelijk om de platen te lijmen met gips. Kortom, eenvoudige installatie.
  • De platen bevestigd? Dan moeten ze natuurlijk ook nog afgewerkt worden. Ook dit is gemakkelijk te doen bij Gyproc. Wat een groot voordeel is van dit bouwmateriaal.
  • Gyprocplaten kan je voor vele doeleinden gebruiken. Zo kan je er een scheidingswand, valse wand of plafond mee creĆ«ren.
  • Isoleren kan gemakkelijk achter de platen.
  • Een Gyprocplaten plafond is een stuk steviger dan spanplafonds.

Gyprocwerken

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen tussen de voordelen van Gyproc is het werken met dit bouwmateriaal relatief gemakkelijk. Echter moet je niet twee linkerhanden hebben, dan is het klussen met Gyproc alsnog erg moeilijk. Enige handigheid is dus nodig. Niet zo handig? Dan zijn er genoeg bedrijven die je kunnen helpen bij Gyprocwerken. Of het nou gaat om het plaatsen van een scheidingswand, vals plafond of een valse wand.