Waarom jij een PVC deur nodig hebt

Waarom jij een PVC deur nodig hebt

Mensen denken tijdens het verbeteren van hun huis vaak aan zonnepanelen en kozijnen. Maar een deur – het item dat jou iedere dag weer toegang geeft tot jouw huis wordt vaak over het hoofd gezien. Hieronder gaan wij jou vertellen waarom een PVC deuren ideaal is voor in jouw huis.

Veilig

Jij wilt jouw huis natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Er mogen geen indringers inkomen en hierdoor is een goede deur zeer belangrijk. PVC deuren staan er bekend om dat ze erg veilig zijn door het gegalvaniseerd staal. Dit is een soort staal waardoor je het inbrekers veel moeilijker maakt om binnen te komen. Niet alleen inbrekers maak je het hiermee moeilijk, maar de hitte en de kou ook. Dit komt doordat de deuren heel erg goed zijn geïsoleerd. Je bent niet alleen bestendig tegen inbrekers, het weer, maar ook tegen de kou. Dit komt doordat de PVC deuren zijn voorzien van akoestische isolatie.

Eenvoudig in onderhoud

PVC deuren zijn onderhoudsvriendelijk. Bij PVC deuren hoef je niet ieder jaar een nieuw laagje verf toe te brengen. De deuren zijn namelijk vuil- en stofwerend. Zijn je deuren toch vies geworden? Maak ze schoon zoals je je ramen zou schoonmaken en hij ziet er weer uit als een nieuw.

Goede Prijs-kwaliteitsverhouding

PVC is een duurzame keuze en goedkoop, omdat PVC goedkoper is dan hout en aluminium.  Je draagt je steentje ook bij om de aarde beter te maken, want PVC is 100% recyclebaar.

Heel veel keuze in design

Jij kan jouw deur precies ontwerpen hoe jij het wilt. Denk aan welke kleur je je deur wilt hebben.    Het fijne is ook nog, dat als je echt van houten deuren houdt, maar toch de voordelen van een PVC deur niet kan laten liggen, dan hebben wij een oplossing. Een PVC deur met een laag hout erbovenop. Hierdoor oogt de deur van hout. Maar de kerneigenschappen van een PVC deur heb je toch in de pocket.